Política de privacitat

Informació general de la seu electrònica o lloc web festivalsenderistamuntanyesdeprades.cat i dels seus continguts

En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (LSSI-CE), Sapiens sccl amb CIF F64074982, d’ara en endavant “Som” informa que és titular del lloc web festivalsenderistamuntanyesdeprades.cat. D’acord amb l’exigència de l’article 10 de la llei esmentada, “Som” informa de les dades següents:

El titular d’aquest lloc web és “Som”, amb CIF F64074982 i domicili social al carrer PREMIÀ, 15, 2a PLANTA, 08014 BARCELONA, inscrit en el Registre General de Cooperatives de Catalunya nº 13349. L’adreça de correu electrònic de contacte amb l’empresa és: subscripcions@som.cat.

Usuaris

L’accés i/o ús dels portals de “Som” atribueix la condició d’usuari que accepta des de l’inici de l’accés i/o ús l’avís legal i la política de privadesa que aquí es reflecteix. Les citades condicions seran d’aplicació independentment de les Condicions Generals de Contractació que en el seu cas resultin d’obligat compliment.

Protecció dels drets de propietat intel·lectual

Els continguts i elements gràfics que formen part del lloc web festivalsenderistamuntanyesdeprades.cat són de titularitat exclusiva de “Som” o de terceres persones físiques o jurídiques que n’han autoritzat l’ús a festivalsenderistamuntanyesdeprades.cat. Els continguts del lloc web són objecte de propietat intel·lectual, amb les excepcions previstes en l’article 13 del Reial decret legislatiu 1/1996, de 12 d’abril, pel qual s’aprova el text refós de la Llei de propietat intel·lectual. Per tant, qualsevol ús o reproducció que les persones usuàries facin d’aquests continguts o d’altres que es puguin incloure en el futur, s’ha de fer seguint les previsions i respectant les limitacions de la normativa esmentada.

Festivalsenderistamuntanyesdeprades.cat explicita una reserva de drets amb caràcter general respecte del conjunt dels continguts difosos en el lloc web que són objecte de propietat intel·lectual i industrial.

No s’autoritza en cap cas:

  • La presentació d’una pàgina del lloc web en una finestra que no pertany a festivalsenderistamuntanyesdeprades.cat per mitjà de ‘framing’.
  • La inserció d’una imatge difosa al lloc web en una pàgina que no és de festivalsenderistamuntanyesdeprades.cat mitjançant ‘in line linking’.
  • L’extracció d’elements del lloc web que causi perjudici a festivalsenderistamuntanyesdeprades.cat conforme a les disposicions vigents.
  • Utilitzar el web per promocionar lliurement activitats comercials.
  • L’ús comercial dels continguts del lloc web festivalsenderistamuntanyesdeprades.cat.
  • L’ús de marques o signes distintius, logotips, combinacions de colors, estructura, disseny i, en general, símbols distintius de qualsevol naturalesa propietat de “Som” sense el coneixement i l’autorització corresponent de l’empresa.
  • L’ús de continguts en activitats il·lícites, il·legals o contràries a la bona fe i l’ordre públic.
  • Difondre continguts o propaganda de caràcter racista o xenòfob, pornogràfic, il·legal o que atempti contra els drets humans.
  • Provocar danys en els sistemes físics i lògics de “Som”, dels seus proveïdors o de terceres persones; introduir o difondre a la xarxa virus informàtics o altres sistemes físics o lògics que siguin susceptibles de provocar danys anteriorment esmentats.
  • Intentar accedir i, si s’escau, utilitzar els comptes de correu electrònic d’altres usuaris i modificar o manipular els seus missatges.


“Som” es reserva el dret d’instar les accions, els procediments i les mesures cautelars procedents previstos en la legislació de propietat intel·lectual, amb relació a la comissió d’infraccions de la normativa sobre propietat intel·lectual per part dels usuaris. Les infraccions que es cometin amb motiu de la utilització fraudulenta de la informació i dels continguts del lloc web festivalsenderistamuntanyesdeprades.cat poden comportar les sancions legalment previstes, en especial, en el codi penal (articles 270 i següents).

Protecció de dades de caràcter personal

De conformitat amb el que s’estableix en la normativa vigent en protecció de dades de caràcter personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de “Som” amb CIF F64074982 i domicili social situat al carrer PREMIÀ, 15, 2a PLANTA, 08014 BARCELONA, amb la finalitat de poder facilitar, agilitar i complir els compromisos establerts entre totes dues parts. En compliment amb la normativa vigent, “Som” informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats amb anterioritat.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-les per a les finalitats esmentades.

“Som” informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que “Som” es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè se suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades, podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al seu tractament, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic subscripcions@som.cat.

Podrà dirigir-se a l’autoritat de control competent per presentar la reclamació que consideri oportuna.

Dades de navegació

El sistema de navegació i el programari necessaris per al funcionament d’aquest lloc web recullen, de manera estàndard, algunes dades la transmissió de les quals és implícita en l’ús dels protocols de comunicació d’Internet. En aquesta categoria de dades hi ha l’adreça IP o nom de domini de l’ordinador utilitzat per la persona usuària per connectar-se al lloc web, l’adreça URL del recurs demanat, l’hora, el mètode utilitzat per a la consulta al servidor, la mida de l’arxiu obtingut en la resposta, el codi numèric que indica l’estat de la resposta al servidor, i altres paràmetres relatius al sistema operatiu de l’entorn informàtic de la persona usuària.

Aquesta informació no s’associa a persones usuàries concretes i s’utilitza amb la finalitat exclusiva d’obtenir informació estadística sobre l’ús del lloc web festivalsenderistamuntanyesdeprades.cat.

En la seva seu electrònica, festivalsenderistamuntanyesdeprades.cat no utilitza galetes (cookies) o altres mitjans de naturalesa anàloga per al tractament de dades personals que permetin la identificació de persones físiques concretes, usuàries de la seu electrònica. L’ús d’aquests mitjans es reserva exclusivament per recollir informació tècnica per facilitar a les persones usuàries l’accessibilitat i l’exploració segura i eficient de la seu electrònica de festivalsenderistamuntanyesdeprades.cat.

Aquest lloc web fa servir les eines de mesurament d’audiència de Google Analytics, que permeten analitzar el comportament i el perfil dels visitants anònims amb l’objectiu de millorar el funcionament del web. Aquest mesurament utilitza galetes (cookies) de terceres parts.


Responsabilitat amb relació als continguts

“Som” es reserva el dret de modificar els continguts del web i d’eliminar-los, així com també de limitar o impedir-ne l’accés ja sigui temporalment o definitiva, sense notificació prèvia.

“Som” no es fa responsable de la informació o dels continguts d’altres pàgines web a les quals remet o amb les quals enllaça el portal festivalsenderistamuntanyesdeprades.cat.Dret d’exclusió

“Som” es reserva el dret de denegar o retirar l’accés als seus llocs web i/o els serveis oferts sense necessitat d’avís previ, a instància pròpia o d’un tercer, a aquells usuaris que incompleixin les presents condicions generals o les normes d’ús.

Contractació

L’enviament de qualsevol dels formularis de comanda suposa una via de contractació electrònica en els termes que reconeix la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació. Sobre la base d’aquesta llei, “Som” us informa que el correcte enviament de les dades veraces i necessàries, i la posterior efectivitat en el pagament, seran els únics tràmits a complir per a tal contractació. El document en què aquesta es formalitzi serà emmagatzemat en les nostres oficines durant el temps legalment obligatori, on es mantindrà accessible per al seu accés, rectificació o cancel·lació.

Generalitats

“Som” perseguirà l’incompliment de les presents condicions, així com qualsevol utilització indeguda dels seus llocs web, exercint totes les accions civils i penals que li puguin correspondre per dret.

Modificació de les presents condicions i durada

“Som” podrà modificar en qualsevol moment les condicions aquí determinades, essent degudament publicades com aquí apareixen. La vigència de les citades condicions anirà en funció de la seva exposició i seran vigents fins que siguin modificades per altres condicions degudament publicades.

Legislació aplicable i jurisdicció

La relació entre “Som” i els usuaris es regirà per la normativa espanyola vigent i qualsevol controvèrsia se sotmetrà als jutjats i als tribunals de la ciutat de Barcelona.

AMB EL SUPORT DE:

ORGANITZA:

Divendres, 22 d’octubre — 17H

GUIATGE MUSICAL AL MAS DE PAISAN.

Aquest guiatge circular i musical des del poble de Mont-ral ens portarà a descobrir els antics masos, el conreu de muntanya i també l'ús de l'energia hidràulica per la producció d'electricitat que s’hi va fer. Ho farem tot seguint un antic camí de ferradura recuperat recentment, intentarem portar de nou la vida, el tragí i la música a unes raconades ara oblidades però habitades durant segles. Les últimes llums del dia faran ballar les notes musicals que tocarà en Jordi Carré. Ens hi acompanyeu?

Hora
17h
Durada
2,5h
Dificultat
senzilla
Desnivell
150m +
Tipus de ruta
circular
Lloc de trobada
Mont-ral
Edat mínima
+7 anys
Límit
15 persones
Preu
15€ per persona, 3€ nens de 7 a 16 anys
Guiatge
El Brogit

Divendres, 22 d’octubre — 18H

RUTA PASSEJADA PER L’ALCOVER DE BANDOLERS, PEDRES I PALAUS

Us convidem a descobrir el nucli antic i del museu d’Alcover per gaudir de la ruta urbana i dels secrets de Ca Batistó i el Triàsic.  El record dels bandolers ens traslladarà a l’època de màxim esplendor de la vila. Durant la ruta veurem els fòssils del Triàsic que ens explicaran el secret de les Muntanyes de Prades i ho farem des de l’interior d’un palau, Ca Batistó que ens endinsarà a la modernitat burgesa, tot acabant amb un tast de cervesa d’una cervesa elaborada al poble, la Rosita, tastant-la a les antigues cavallerisses de la casa. En teniu ganes?

 

Hora
18h
Durada
1,30h
Dificultat
molt senzilla
Preu
15€ per persona, 3€ nens de 7 a 16 anys
Lloc de trobada
Alcover
Edat mínima
+6 anys
Límit
15 persones
Guiatge
Camins Km0

Divendres, 22 d’octubre — 20.30H

GUIATGE NOCTURN: LLEGENDES, VINS I ESTELS

Aquesta és una experiència de guiatge nocturn, en la qual tres vins de diferents denominacions d’origen ubicades a les Muntanyes de Prades maridaran amb la lluna, amb el cel nocturn i amb els estels. Durant la vetllada descobrirem secrets que l'univers ens amaga, gaudirem amb curiositats que desconeixíem fins ara i coneixerem històries que s'han explicat dels diferents astres des de temps pretèrits. Viurem doncs el plaer d'estar presents al medi natural en el seu moment més exclusiu: la nit. Quin misteri!

Important: Cal portar roba d’abric i frontal perquè les temperatures poden ser força baixes.

Hora
20.30h
Durada
2h
Dificultat
molt senzilla
Preu
15€ per persona, 3€ nens de 7 a 16 anys
Lloc de trobada
Vilanova de Prades
Edat mínima
+6 anys
Límit
25 persones
Guiatge
Entrecamins

Dissabte, 23 d’octubre — 09H

GUIATGE MAS D’EN LLORT I ELS ECOSISTEMES DE L’ART RUPESTRE

Aquest recorregut interactiu, que transcorre per les capçaleres de la gran Vall de Montblanc, ens permetrà conèixer tres de les balmes que usaren els habitants de la zona com a santuaris artístics, en un període situat a cavall del Paleolític final i el Neolític-Bronze, o sigui de fa entre 12.000 i 4.000 anys enrere. Al llarg de la ruta realitzarem diferents parades interpretatives dels punts importants i rellevants relacionats amb les expressions d’art rupestre que descobrirem i del paisatge i dels éssers vius que han poblat la zona des que es van realitzar les pintures per part de les societats prehistòriques de caçadors-recol·lectors i pagesos-pastors. A mig camí oferirem  un tast de productes de la terra, una infusió d’herbes i els populars carquinyolis. Nyam, nyam!

Hora
09h
Durada
4.5 / 5H
Dificultat
moderada
Desnivell
250m +
Tipus de ruta
circular
Lloc de trobada
Rojals
Edat mínima
+10 anys
Límit
15 persones
Preu
15€ per persona, 3€ nens de 7 a 16 anys
Guiatge
Reboll Serveis Ambientals

Dissabte, 23 d’octubre — 09H

GUIATGE PER LES GRANGES DE POBLET AMB MARXA NÒRDICA + TAST DE VINS AMB DO

En aquesta guiatge, descobrirem els secrets de la marxa nòrdica passejant entre segles d’història i rodejats de vinyes. Sortirem des del mateix Monestir de Poblet, una de les joies del Cister,  coneixerem algunes de les granges que varen pertànyer a Poblet durant l’època medieval i que anem trobant al llarg del recorregut: el Castell de Milmanda, el Castell de Riudabella i la Granja Mitjana. Mitjançant aquestes granges, els monjos aportaren noves tècniques de conreu i de tractament del bosc i van permetre obtenir rendiment del terreny, convertint-se en una important font d’ingressos pels monjos. En finalitzar farem un tast de vins de la DO Conca de Barberà. Què més voleu?

Hora
09h
Durada
2,30H
Dificultat
moderada
Desnivell
100m +
Guiatge
Drac Actiu
Lloc de trobada
Poblet
Edat mínima
+12 anys
Límit
30 persones
Preu
15€ per persona, 3€ nens de 7 a 16 anys. inclou els bastons nòrdics.

Dissabte, 23 d’octubre — 15.30H

GUIATGE L’OBAGA DE LA VALL + TAST DE VINS AMB DO

Aquest guiatge ens  ofereix un recorregut interactiu que transcorre per una part de l’obaga de la Vall de Montblanc. Al llarg de la ruta farem diferents parades interpretatives i explicatives dels punts importants i rellevants relacionats, principalment, amb l’aigua, la prehistòria, el patrimoni rural, la vegetació i la fauna. Durant aquest recorregut passejarem per diferents hàbitats naturals per tal de copsar la diversitat ambiental i cultural, present en cada indret i convidarem a la reflexió sobre l’estat en que es troba. En acabar, el Celler Josep Foraster ens oferirà una degustació de quatre vins amb DO Conca de Barberà. Un final per estar ben alerta!

Hora
15.30h
Durada
3H
Dificultat
baixa
Desnivell
400m +
Guiatge
Reboll Serveis Ambientals
Lloc de trobada
Montblanc
Edat mínima
+10 anys
Límit
15 persones
Preu
15€ per persona, 3€ nens de 7 a 16 anys.

Dissabte, 23 d’octubre — 17H

GUIATGE FOTOGRÀFIC DE CAPVESPRE I NOCTURNA AL PICORANDAN

Aquest guiatge pels amants de la fotografia ens portarà des de la Serra Plana fins encimbellar-nos al Picorandan, el guardà petri de la vall del Brugent. Amb la col·laboració d'en Jordi Brú, fotògraf de natura, aprendrem a capturar la posta de sol i les últimes llums del dia, que donaran pas a la màgica hora blava. Si el temps acompanya, podrem immortalitzar la sortida de la lluna plena i els estels que brillen amb més força al firmament. Click!

Hora
17h
Durada
4,5H
Dificultat
senzilla
Desnivell
100m +
Guiatge
El Brogit
Lloc de trobada
Capafonts
Edat mínima
+7 anys
Límit
15 persones
Preu
15€ per persona, 3€ nens de 7 a 16 anys.

Dissabte, 23 d’octubre — 18H

GUIATGE AMB ELS CINC SENTITS. ITINERARI DEL ROURE REBOLL

En aquesta caminada interpretativa pels boscos que envolten la vila vermella de Prades, anirem coneixent i descrivint diferents aspectes de l'entorn. La importància històrica del Comptat de Prades, les singularitats geològiques de la zona, diversos apunts de la riquesa faunística d'aquells boscos i com no, una de les joies botàniques d'aquesta part de les Muntanyes de Prades per la seva singularitat, el Roure Reboll.  Farem algun tram amb molt poca il·luminació i caminarem durant uns minuts escoltant el silenci del bosc. Degustarem també durant el trajecte  productes de la terra i tastarem també un vi que completi aquesta experiència sensorial. Escolteu el silenci?

Important: Cal portar roba d’abric i frontal perquè les temperatures poden ser força baixes.

Hora
18h
Durada
2H
Dificultat
baixa
Desnivell
180m +
Tipus de ruta
circular
Lloc de trobada
Prades
Edat mínima
+6 anys
Límit
25 persones
Preu
15€ per persona, 3€ nens de 7 a 16 anys.
Guiatge
Entrecamins

Dissabte, 23 d’octubre — 18H

RUTA PASSEJADA PER L’ALCOVER DE BANDOLERS, PEDRES I PALAUS.

Us convidem a descobrir el nucli antic i del museu d’Alcover per gaudir de la ruta urbana i dels secrets de Ca Batistó i el Triàsic.  El record dels bandolers ens traslladarà a l’època de màxim esplendor de la vila. Durant la ruta veurem els fòssils del Triàsic que ens explicaran el secret de les Muntanyes de Prades i ho farem des de l’interior d’un palau, Ca Batistó que ens endinsarà a la modernitat burgesa, tot acabant amb un tast de cervesa d’una cervesa elaborada al poble, la Rosita, tastant-la a les antigues cavallerisses de la casa. En teniu ganes?

Hora
18h
Durada
1,30H
Dificultat
molt senzilla
Guiatge
Camins Km0
Lloc de trobada
Alcover
Edat mínima
+6 anys
Límit
15 persones
Preu
15€ per persona, 3€ nens de 7 a 16 anys.

Dissabte, 23 d’octubre — 20.30H DARRERES PLACES !!

EXPERIÈNCIA ASTRONÒMICA

Voleu conèixer el Planetari 360º Full Dome del Parc Astronòmic de Prades amb les més espectaculars produccions i simulacions de l’univers comentades en directe pels Guies Starlight? Us presentem una experiència immersiva total difícil d’oblidar. Després de la sessió ens arribarem fins un dels primers miradors astronòmics de Catalunya, amb visió del cel de 360º, ell Mirador Astronòmoic de Sant Roc. Amb l’ajuda de telescopis automatitzats, farem un recorregut comentat i guiat amb làser verd per les constel·lacions i la seva mitologia. Què us sembla?

Important: Cal portar roba d’abric i frontal perquè les temperatures poden ser força baixes.

Hora
20.15h
Durada
2H
Dificultat
cap
Desnivell
70m +
Guiatge
Parc Astronòmic de Prades
Lloc de trobada
Parc Astronòmic de Prades
Edat mínima
totes les edats
Límit
45 persones
Preu
15€ adults, 10€ menors 16 anys.

Diumenge, 24 d’octubre — 09H

GUIATGE MAS D’EN LLORT I ELS ECOSISTEMES DE L’ART RUPESTRE

Aquest recorregut interactiu, que transcorre per les capçaleres de la gran Vall de Montblanc, ens permetrà conèixer tres de les balmes que usaren els habitants de la zona com a santuaris artístics, en un període situat a cavall del Paleolític final i el Neolític-Bronze, o sigui de fa entre 12.000 i 4.000 anys enrere. Al llarg de la ruta realitzarem diferents parades interpretatives dels punts importants i rellevants relacionats amb les expressions d’art rupestre que descobrirem i del paisatge i dels éssers vius que han poblat la zona des que es van realitzar les pintures per part de les societats prehistòriques de caçadors-recol·lectors i pagesos-pastors. A mig camí oferirem  un tast de productes de la terra, una infusió d’herbes i els populars carquinyolis. Nyam, nyam!

Hora
09h
Durada
4.5 / 5 H
Dificultat
moderada
Desnivell
250m +
Tipus de ruta
circular
Lloc de trobada
Rojals
Edat mínima
+10 anys
Límit
15 persones
Preu
15€ adults, 3€ nens de 7 a 16 anys
Guiatge
Reboll Serveis Ambientals

Diumenge, 24 d’octubre — 10.30H DARRERES PLACES !!

GUIATGE PEL CAMÍ DE LA FILIGRANA

Aquest guiatge ens portarà des de Farena, una petita població de l’Alt Camp, fins al mateix riu Brugent, on descobrirem les antigues edificacions que n’aprofitaven la seva força, els molins fariners i paperers, i n’aprendrem el seu funcionament. Gaudirem d’una refrescant passejada per una de les valls més ben conservades de Catalunya, fent un tast del recorregut El Brogit de la Vall. En un dels punts de la ruta existeix la possibilitat de dinar al restaurant Brugent, conegut per la seva cuina de muntanya que ha captivat els habituals de la zona. No us ho perdeu!

 

Hora
10.30h
Durada
3 H
Dificultat
senzilla
Desnivell
150m +
Tipus de ruta
circular
Lloc de trobada
Farena
Edat mínima
+7 anys
Límit
15 persones
Preu
15€ adults, 3€ nens de 7 a 16 anys
Guiatge
El Brogit

Diumenge, 24 d’octubre — 15.30H

GUIATGE MUSICAL AL MAS DE PAISAN

Aquest guiatge circular i musical des del poble de Mont-ral ens portarà a descobrir els antics masos, el conreu de muntanya i també l'ús de l'energia hidràulica per la producció d'electricitat que s’hi va fer. Ho farem tot seguint un antic camí de ferradura recuperat recentment, intentarem portar de nou la vida, el tragí i la música a unes raconades ara oblidades però habitades durant segles. Les últimes llums del dia faran ballar les notes musicals que tocarà en Jordi Carré. Ens hi acompanyeu?

Hora
10.30h
Durada
2,5 H
Dificultat
senzilla
Desnivell
150m +
Tipus de ruta
circular
Lloc de trobada
Farena
Edat mínima
+7 anys
Límit
15 persones
Preu
15€ adults, 3€ nens de 7 a 16 anys
Guiatge
El Brogit

Diumenge, 24 d’octubre — 16H

GUIATGE CONSCIENT I IOGA

Sergi Casals, guia de muntanya i experimentat professor de ioga,  ens proposa una ruta de poc més de dos quilòmetres i mig d'anada i tornada des de la vila de Prades fins a l’Ermita de l’Abellera, uns dels espais més singulars de la zona s que es va erigir fa segles  a l’interior d’una balma en honor a la Mare de Déu de l’Abellera.  A través d’aquest passeig entre arbres i natura, podrem realitzar una pràctica de relaxació on prendre consciència de la pròpia presència a la natura que ens envolta a través de la respiració. Ommmmm!!!

 

Hora
16h
Durada
2 H
Dificultat
fàcil
Desnivell
100m +
Guiatge
Cal Crispi
Lloc de trobada
Prades
Edat mínima
+12 anys
Límit
15 persones
Preu
15€ adults, 3€ nens de 7 a 16 anys