Skip to main content

EDICIONS ANTERIORS

El Festival Senderista de les Muntanyes de Prades, va nèixer per reivindicar aquest territori del nostre país, a cavall entre la Costa Daurada i  les terres de Lleida, ple d’atractius naturals i paisatgístics  avui en dia encara per descobrir. 

Una iniciativa per difondre els valors de la Carta Europea de Turisme Sostenible i per sensibilitzar en la cura i el civisme pel territori.

Les anteriors edicions van tenir lloc a l’octubre de 2021 i 2022 i va comptar amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona – Costa Daurada, Terres de l’Ebre i Terres de Mestral, i els consells comarcals de la Conca de Barberà, l’Alt Camp, el Baix Camp i el Priorat.

Al llarg d’aquests dies, es van organitzar diverses activitats (sortides musicals, nocturnes, sensorials, experiències astronòmiques, tasts de productes agroalimentaris locals i maridatges de vins, entre d’altres) adreçades a tota mena de públics, però molt especialment al familiar.

Al 2021 es van registrar més de 500 preinscripcions i un total de 219 participants, i al 2022 es va ampliar el festival en territori i dates, amb prop de 300 participants, arribats de diferents punts de la geografia catalana, fonamentalment de la demarcació de Tarragona, de la zona metropolitana de Barcelona i del Vallés.